Ádám Zsolt

Hangszerkészítő népi iparművész

Honlap: www.fahangado.hu

Tel: +36/20/955-1958

Cím: Budapest 1213 Mogyorós utca 7.

Cégünk 1998 óta készít és forgalmaz hagyományos Magyar népi hangszereket. Furulyák, kavalok, töröksípok, nádfurulyák, dobok jellemzik kínálatunkat. Termékeink kézműves termékek.Ügyelünk a hagyományoknak megfelelő kialakításra, minőségre és tartósságra. Termékeinket hazai és külföldi vásárokban, valamint az interneten keresztül értékesítjük. Hangszereink minőségére garancia, hogy több zenekar és színházi produkció is használja az általunk készített termékeket.

A vásárok hangulatában üde színfoltot jelent hangszereink sokszínűsége, hangzása. Szívesen látogatnak standunkhoz családok, fiatalok és idősek egyaránt, hiszen a hangszerek kipróbálása, kézbevétele már magában is élményt jelent a mai világban.Vásárlóinknak segítséget nyújtunk személyesen, telefonon, vagy akár interneten keresztül is kérdések, vagy esetleges problémák esetén. Minden esetben biztos lehet benne a vásárló, hogy a megfelelő minőségű hangszert kapja kézhez, így sokan visszatérnek hozzánk, és szívesen ajánlják termékeinket másoknak is és rendelnek interneten keresztül. Weboldalunk naprakész, árakkal és vásári információkkal áll a vásárlók rendelkezésére, hogy ez által is fennmaradhasson a jó kapcsolat köztünk és vásárlóink között.

Tiszteljen meg minket Ön is figyelmével, látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!

Bővebb információ: www.fahangado.hu vagy csatlakozzon Facebook közösségünkhöz a www.facebook.com/fahangado címen!