Erdélyi Tibor

Csanaki Méhes Céh

Honlap: www.csmc.hu

Tel: +36/30/634-4495

A Csanaki Méhes Céh célja, hogy a méz, és a méhészeti termékek valódi értékét bemutassa.

Ezt úgy teszi, hogy a virágnyílástól a becsomagolt termékig alázattal és gondosan törekszik az alábbiakra.Az emberi munka megőrizze a természet ajándékát.Olyan kézműves minőségű élelmiszert állítson elő, amihez sem hozzáadni, sem elvenni nem kell...Évről évre azon munkálkodik, hogy a méhészeti termékek a lehető legfinomabbak legyenek, és azok megőrizzék tápanyag tartalmukat.Ezért nem enged a nyomásnak, és a mézet természeti és kereskedelmi értékének megfelelő helyén kezeli.Arra kötelezte el magát, hogy nem asszisztál a tömegtermelésnek, hanem megvédelmezi a termék értékeit.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel embertársaink életminőségéhez hozzájárulunk.A természet, a nektár, a méhek rejtőzködő csodálatos társadalma egy csoda, egyben lehetőség, mint egy megszólaltatásra váró hangszer.

Reméljük, hogy a Csanaki Méhes Céh termékét elfogyasztva az Önben dalra kel...Felidézi a gyermekkort, az egyszerű és tiszta ízeket, segít egészségének, jó közérzetének megőrzésében és zajos világunkban elgondolkodtatja egy pillanatra...A méhészetben a virágzás, a lehetőség elmúlik, csak egy esztendő múlva ismételhető. El kell kapni tehát a pillanatot, mint a képen éppen méhészetünkbe hazatérő munkásméh reptét...