Passa Ferenc

Bőrműves

Barcs, Semmelweis u. 2/A.

Honlap: www.passa.hu

Tel: +36/20/926-9032

1946.04.02-én születtem a Somogy-megyei Babócsán, iparos -kereskedő családban.

Martfűn végeztem el a Cipőipari technikumot ,majd az iskola elvégzése után a Szigetvári Cipőgyárban helyezkedtem el művezetőként.1978-ban önálló kisiparos lettem és minden időmet és energiámat bőrdíszműves termékeket előállító kisvállalkozásom felépítésére és fejlesztésére fordítottam.

Vállalkozásom ma már mint nyugdíjas vállalkozó, fiammal Gáborral közösen viszem aki a Budapesti Könnyűipari Műszaki Főiskolán végzett mint bőr feldolgozóipari mérnök folytatva tovább az immár 3. generációs bőrös családi hagyományt.Termékeim alapvetően valódi bőrből a hagyományos és a modern technika ötvözésével készülnek kisebb szériákban.Fő profilunk a bőr övek,övtáskák,pénztárcák ,karkötők és egyéb apró áruk készítése.Termékeinket kis számú viszonteladóink mellett kézműves vásárokon ,kiállításokon is értékesítjük.